Addy van Doorn

Lid worden Onderneemsterren

The Travel Club Grave
Addy van Doorn

Smient 4
5361 SR  Grave

T 0486 – 85 24 08 | 06 – 44 780 760
E addy@thetravelclub.nl
W www.addyvandoorn.nl

Ik ben Addy van Doorn en heb van mijn passie voor reizen mijn werk gemaakt.

Uw dromen komen dichterbij de werkelijkheid dan u denkt
Een droomreis is een reis waarbij alles klopt. De juiste bestemming om die dingen te doen, die jij wilt beleven. De mensen, het weer, het eten. Het hotel, het uitzicht, de natuur en de cultuur. Het bruisende of juist de stilte. Het klopt als het jullie verbaast of ontroert. Als jullie intens kunnen genieten.

Ik luister naar jullie wensen en door gerichte vragen te stellen kom ik tot de kern van jullie dromen, ik zet me met hart en ziel in om ze te realiseren. Dat is mijn drijfveer. Ik bied jullie niet alleen de luxe en gemak, maar door mijn onafhankelijkheid inspireer en adviseer ik oprecht.

Jullie droomreis is mijn passie
Uiteraard ben ik ervan overtuigd dat ik jullie van dienst kan zijn. Mijn service is uniek! Laat het me weten en ik sta voor jullie klaar.