Adriëtte van den Bergh

Adriette-van-den-Bergh

Praktijk ZYN
Adriëtte van den Bergh

Mgr. Borretstraat 43
5375 AB Reek

T 06 23 02 83 41
E info@praktijkzyn.nl
W www.praktijkzyn.nl

‘Denken vanuit oplossingen, niet vanuit problemen’

Adriëtte van den Bergh van Praktijk Zyn is van mening dat iedere persoon over kwaliteiten beschikt die hem of haar uniek maken. Via reikibehandelingen en klankschaalsessies maakt ze écht contact met mensen. Ze zet hen daarbij in hun kracht, zodat ze weer contact hebben met zichzelf en hun omgeving. Door alledaagse drukte, hoge eisen en verwachtingen die gesteld worden, lopen veel mensen zichzelf voorbij. Het is dan vaak moeilijk, of soms zelfs onmogelijk, om uit de voortdenderende trein te stappen.

Adriëtte kan en wil je een helpende hand bieden bij het maken van eigen keuzes. Het aanbod is dan ook altijd op maat gemaakt. Ze kijkt naar jou als persoon en start de begeleiding niet vanuit beperkingen, maar vanuit mogelijke oplossingen. Samen met jou gaat ze op zoek naar hetgeen jou uniek maakt.

Deze gezamenlijke zoektocht bestaat uit coachende gesprekken, mogelijk aangevuld met een klankschaalsessie of reikibehandeling.

Ze laat je ervaren dat jij de oplossing al in je draagt. Belangrijk is dat je zelf je koers bepaalt. Praktijk Zyn is persoonsgericht en zorgt voor positieve en krachtige bewustwording.