Dianne van Berlo

Dianne van Berlo

Van Berlo administratie & belastingadvies
Dianne van Berlo

Houtzagerijstraat 39
5451 HZ Mill

Postbus 2
5450 AA Mill

T 0485 76 90 32
F 0485 76 90 44
E info@vanberlo-mill.nl
W www.vanberlo-mill.nl

Hoewel een goede administratie voor iedere ondernemer noodzakelijk is, komt de boekhouding  voor velen op de laatste plaats en wordt het verwerken ervan vaak zo lang mogelijk uitgesteld. Met alle gevolgen van dien.

De informatie die wordt ontleend uit de administratie is immers van belang voor een adequate bedrijfsvoering. Het antwoord op dit probleem: besteed het uit!

Ik ben er voor jóu om je financieel-administratieve en fiscale zaken deels of zelfs volledig uit handen te nemen.

De dienstverlening van mijn administratiekantoor bestaat o.a. uit:
– Het verwerken van de financiële administratie
– Het verzorgen van diverse fiscale aangiften (zoals BTW, IB, VPB)
– Het samenstellen van de jaarrekening
– Het verzorgen van de salarisadministratie
– Advisering

Mijn kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Leden van de NOAB voldoen aan opleidingseisen en zijn verplicht tot Permanente Educatie. Wat betekent dat ik moet blijven studeren om zoveel mogelijk van alle (fiscale) zaken op de hoogte te blijven.

Een paar woorden die op mij en mijn kantoor van toepassing zijn:
Klantvriendelijk, informeel, geïnteresseerd, persoonlijk, betrokken, gedreven.

Interesse? Neem een kijkje op de site, stuur me een e-mail of neem telefonisch contact op. Ik hoor graag van je!