Helmi Kersten

Voetreflexpraktijk Helmi Kersten
Helmi Kersten

Katsestraat 41
5441 XC Oeffelt

T 06 51 28 78 94
E helmi.kersten@ziggo.nl
W www.voetreflexhelmikersten.nl

De voetreflexologie heeft als uitgangspunt dat het gehele lichaam weerspiegelt wordt punten op je voeten. Dat geldt voor alle spieren, organen, zenuwen en weefsels. Een blokkade of verstoring in het lichaam kan gezondheidsklachten geven. Dit vinden wij als voetreflextherapeuten in de voeten terug.

Voetreflextherapie zorgt ervoor dat je lichaam weer in balans komt, waardoor het zelf genezend vermogen optimaal aan het werk kan.

In mijn praktijk werk ik met voetreflexPlus en zenuwreflexologie massagetechnieken.

“VoetreflexPlus is een unieke combinatie van Westerse en Oosterse massagetechnieken, waarbij zowel de reflexzones op de voeten (maar ook op de handen) als de meridianen (energiebanen) op de onderbenen/armen en acupunctuurpunten worden meegenomen.

Zenuwreflexologie is een specialisme binnen de voetreflextherapie. Het is gericht op het herstellen van de werking van het zenuwstelsel en is vaak effectief bij diverse pijnklachten. Dit kan zowel bij pijn aan spieren en gewrichten als bij orgaanklachten van belang zijn. De zenuwreflexologie werkt op speciale drukpunten op de voeten.

Heb je last van lichamelijke klachten, stress, vermoeidheid, zit je niet lekker in je vel of wil je jezelf verwennen met een ontspanningsmassage?  Dan kan mijn praktijk  zeker iets voor jou betekenen. Dus ook als je gezond bent en wilt blijven is een ontspannende of vitaliserende voetreflexmassage een aanrader!

Naast de behandelingen geef ik ook workshops. Deze workshops zijn echte “doe workshop” waarin je leert hoe je een ander, op een verantwoorde manier, een ontspannende massage aan de handen of voeten  kunt geven. Iedereen, ook zonder ervaring met massages, kan het leren. Je ondergaat de massage ook zelf doordat een ander op jouw handen gaat oefenen. Kortom, het is genieten en leren tegelijk! Maak een afspraak of informeer voor vrijblijvende informatie.