Hudy van den Elzen

Welcome at Home
Hudy van den Elzen

Dorpsstraat 76
5453 JW Langenboom

M 06 26 90 29 54 / 0486 42 43 15
E info@welcomeathome.nu
W www.welcomeathome.nu

Wil je op een speciale manier een receptie, opening, bruiloft, jubileum, verjaardag, feest, evenement of een afscheid thuis organiseren? Op een manier die écht bij je past.? Anders dan anders, maar toch mét jouw inbreng? Dan ben je bij Welcome at Home aan het juiste adres! Ik – Hudy van den Elzen – maak er voor jou graag een onvergetelijke dag van.

Het is mijn wens om samen met jou tot een mooi idee te komen. We bedenken gezamenlijk een uniek concept, waar jij verder geen omkijken meer naar hebt. Ik neem namelijk al het werk uit handen. Is er een tent nodig? Dan zorg ik voor de tent en inrichting. Wil je een hapje eten? Ik ken de cateraar die bij jouw idee past. Muziek? Geef aan wat je wilt horen en ik maak het mogelijk. Ik leg alle contact met de externe partijen en zorg dat jij je nergens druk over hoeft te maken én daarmee echt aandacht voor je gasten hebt.