Irene Gerrits

Irene Gerrits

’t Molenveld (Zorg op Maat)
Irene Gerrits

Voortweg 1b
5826 AG Groeningen

T 06 14 77 30 47
E irene@zorgboerderijmolenveld.nl
W www.zorgboerderijmolenveld.nl

Al ruim 25 jaar werk ik met veel plezier met mensen met een verstandelijke beperking. Voorheen deed ik dit binnen een instelling. Daarnaast ben ik moeder van 4 kinderen, waarvan de oudste een verstandelijke beperking en een vorm van autisme heeft.

Door de veranderingen in de zorg was er geen tijd meer voor persoonlijke aandacht. Dat vond ik verschrikkelijk. Met de kennis en ervaring die ik inmiddels aan verschillende kanten had opgedaan én de overtuiging dat het anders moest kunnen, ben ik na een aantal jaren plannen en ideeën uitwerken (samen met mijn man) aan de slag gegaan. Zo is onze zorgboerderij ontstaan!

Zorgboerderij ’t Molenveld is en blijft kleinschalig. Er is ruimte en aandacht voor iedereen. Het werken met de dieren en alle bijkomende activiteiten dragen bij aan het vergroten van de eigenwaarde en zelfstandigheid van onze deelnemers. Persoonlijke ontwikkeling van iedereen die bij ons komt is erg belangrijk. We kijken daarbij eerst naar de mogelijkheden en pas later, indien nodig, naar de beperkingen.