Kristel van Leeuwen

woon(t)huis
Kristel van Leeuwen

Kerkstraat Noord 16d
5441 BH Oeffelt

T 06 10 51 22 38
E info@woonthuis.nl
W www.woonthuis.nl

Hoe ben ik in dit vak gerold?
Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd in alles wat met wonen en interieur te maken heeft. Toen mijn broer als zelfstandig interieurontwerper een eigen bedrijf begon ben ik gemotiveerd geraakt om ook een opleiding te gaan volgen tot interieurstyliste, en ben in het bedrijf van mijn broer mee gaan werken. In eerste instantie als stagiere, later, toen ik eenmaal mijn diploma’s had in 2007, als freelance ZZP-er. Op deze manier werken we nog steeds samen, hij het interieurontwerp, ik de styling. Daarnaast geef ik interieuradviezen voor nieuwbouw en bestaande huizen, van een kleuradvies tot een totaal advies voor opstelling, verlichting, kleur en styling ( accessoire )advies.

Wat ik ook erg leuk vind om te doen is stylingproducties maken voor woonbladen van Sanoma als Ariadne At Home, Wonen Landelijke Stijl, Stijlvol Wonen en Decoreren Landelijke Stijl.

Sinds januari heb ik ook een webshop met allemaal leuke stylingaccessoires die passen in een landelijk interieur. De webshop is te vinden op de website van woon(T)huis.

Wat onderscheidt mij van anderen?
Het aanvoelen van de wensen en het aansluiten bij de opdrachtgever is belangrijk. Dan kom je samen tot een wenselijk en passend resultaat. Een reden waarom mensen bij mij terecht komen is ook de landelijke woonstijl die typerend is voor mij. Het is warm, stoer en sfeervol. Dat past overigens ook in een interieur wat strakker is maar er komt wel altijd een warm en behaaglijk woon(T)huis “sausje” overheen. Een stylingadvies van mijn hand is nooit koud en afstandelijk, maar geeft een heerlijk (T)huis gevoel.