Liesbeth Geenen

Liesbeth Geenen

Levensluisteraar
Liesbeth Geenen

Grotestraat 3
5437 AR Beers

T 06 50 82 94 19
E info@liesbethgeenen.nl
W www.liesbethgeenenlevensluisteraar.nl

Mijn naam is Liesbeth Geenen (1958), ik ben levensluisteraar en beeldend kunstenaar.

Met mijn persoonlijke visie en uitstraling weet ik velen in hun hart te raken. Ik heb een luisterend oor, intuïtieve vragen en creatieve ideeën. Kenmerkend in mijn werk is de manier waarop ik mijn therapeutische achtergrond combineer met mijn ervaring als beeldend kunstenaar. Mensen die hun innerlijke wereld ook tot uiting willen laten komen d.m.v. creatieve methodes zijn bij mij aan het juiste adres.

Levensluisteraar
Mensen kunnen bij mij terecht voor conflictbemiddeling, traumabegeleiding en levensvragen. Met als aanvullende activiteiten: inspiratiegesprekken, huiskamerlezingen en creatieve workshops.
Mijn bedrijf is ontstaan uit een zoektocht naar wat voor mij echt belangrijk is in dit leven. Tot enkele jaren geleden werkte ik als leidinggevende binnen de gezondheidszorg. Tijdens dit werk heb ik voornamelijk mijn focus gelegd op de mens met al haar levensvragen, wat mij meestal een grotere voldoening gaf dan de focus op de materiële zaken.

Beeldend kunstenaar
De mens is eveneens hét centrale thema in mijn werk als beeldend kunstenaar: fascinerend en mysterieus, onpeilbaar en een open boek, compleet en verdeeld. Dit probeer ik in mijn beelden tot uitdrukking te brengen. Jaren geleden raakte ik geïnspireerd door een verhaal over het gebruik van de praatstok en ben ik begonnen met het maken van praatstokken.
De praatstok (ook wel talking stick genoemd) is een communicatiehulpmiddel. Wanneer een persoon de praatstok vastheeft wordt iedereen gevraagd te luisteren zonder interruptie.
Een andere kunstvorm zijn mijn tassen. Met als unieke ‘vondst’ een praatstok als handvat: iedereen draagt immers zijn eigen bagage mee waar hij/zij graag met anderen over spreekt. Kijk gerust op www.liesbethgeenen.nl