Ilse van den Berg

Schoonmaakbedrijf Geerts
Ilse van den Berg

Lepelstraat 18
5845 BJ   Sint Anthonis

T 0485 38 26 05 / 06 53 73 62 97
M info@geertsschoonmaak.nl
W www.geertsschoonmaak.nl

Schoonmaken is een vak, poetsen doe je het zilver! Dat is een uitspraak van Frans Geerts die samen met zijn vrouw Maria in 1980 schoonmaakbedrijf Geerts, gevestigd in Sint Anthonis, heeft opgericht. In 2015, nadat Frans exact 50 jaar in de schoonmaak werkzaam was, hebben Eric en Ilse van den Berg – Geerts het bedrijf van hun ouders overgenomen.

Wij verzorgen met onze gediplomeerde vakmensen de schoonmaak en glasbewassing bij een diversiteit aan bedrijven in het Land van Cuijk en Maasduinen. Ook het machinaal schrobben en het voorzien van een waslaag van vloeren, bouw- en verbouwopleveringen bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds november 2015 hebben wij een eigen hoogwerker waarmee wij onze klanten nog beter en efficiënter van dienst kunnen zijn.

In 2013 is door onze branche organisatie het OSB keurmerk ingevoerd. Dit label is exclusief voor betrouwbare bedrijven die beschikken over de juiste vakkennis en goed omgaan met hun personeel en belasting en premies betalen. Zo heeft iedereen zicht op de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwassersbedrijven. Uiteraard is schoonmaakbedrijf Geerts in het bezit van het  OSB keurmerk.

Mocht u eens met ons van gedachten willen wisselen of wij iets voor u kunnen betekenen dan komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.