Nicole Meijer

DeKeuzeCoach
Nicole Meijer

Postadres:
Tapuit 11
5831 PZ  Boxmeer

Bezoekadres (na afspraak):
De Weijer
De Raetsingel 1
5831 KC Boxmeer

T 06 46 63 62 09
info@dekeuzecoach.eu
W www.dekeuzecoach.eu

DeKeuzeCoach – voor richting in je leven

Je wilt iets veranderen in je werk, loopbaanpad of werk/privébalans. Je vraagt je af: wat wil ik, wat kan ik, wie ben ik, hoe maak ik keuzes?

Ik help je helder te krijgen wat jij belangrijk vindt en wat jouw wensen en ambities zijn; inzicht te krijgen in je eigen waarden, vaardigheden en talenten; nieuwe perspectieven te ontdekken. Met deze kennis ben jij in staat keuzes te maken die bij je passen voor nu en voor later.

Wie is DeKeuzeCoach?
Mijn naam is Nicole Meijer. Anderen verder helpen en mijn wezenlijke interesse in mensen zijn belangrijke elementen in mijn levensloopbaan. Daaraan toegevoegd mijn levenservaring en jarenlange werkervaring in internationale organisaties, maakt dat ik begrijp wat mensen in verschillende levensfasen bezighoudt. In elke levensfase staan mensen weer voor andere keuzes. Ik help je richting geven aan je leven en werk.

Wat maakt DeKeuzeCoach uniek?
Ik ga met je in gesprek en neem je mee voor een wandeling in de natuur. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging. Gedachten komen tot rust en er ontstaat ruimte voor iets nieuws.

Daarbij speelt ‘de ruimte’ zeker een rol, er zijn geen grenzen door muren en een plafond. Juist door te doen en te ervaren kom je tot ander inzicht en ontdek je nieuwe perspectieven.

Dat stelt jou in staat om keuzes te maken die bij je passen en vanuit je eigen persoonlijke kracht richting te geven aan je levensloopbaan.