Petra Denen

Petra Denen

Petra Denen.nl
Molenweg 17
5821 EA Groeningen

T  06 – 46 90 26 99
E  contact@petradenen.nl
W www.petradenen.nl

“Ik ben Petra Denen en werk als P&O adviseur, ik begeleid persoonlijke ontwikkeltrajecten en geef trainingen gericht op communicatie en samenwerking.  Al deze werkvelden zijn gericht op ontwikkeling en groei op zowel persoonlijk vlak als organisatievlak.  Mijn motto: “Denk in mogelijkheden!”

Wie ben ik?
Oprecht betrokken en geïnteresseerd wat mensen beweegt en motiveert. Een onvoorwaardelijk geloof in het ontplooien van talenten van mensen. Goed in het opbouwen en onderhouden van professionele relaties en het verbinden van mensen. Ik word blij als mensen hun eigen of andermans talenten, kennis of vaardigheden zien en waarderen.  Enthousiast over het leven zelf.  “It’s a perfect world”. Ik geloof oprecht dat we de wereld kunnen “enchanten”. In harmonie maar vooral ook met luchtigheid en LOL.

Waar geloof ik nog meer in?
Als P&O-er geloof ik in een optimale samenwerking tussen werkgevers en werknemers door echt het gesprek aan te gaan en op zoek te gaan naar de WIN-WIN.  Werknemers zijn leuk en frustratie is te voorkomen!

Als coach begeleid ik jou op zoek te gaan naar jouw missie! Wat heb jij de wereld te bieden?

Als trainer geloof ik dat communicatie en samenwerking effectiever verloopt als mensen zichzelf en elkaar beter begrijpen.

Als mens geloof ik dat er altijd een oplossing is !