Priscilla Friesen

Priscilla Friesen

Priscilla Friesen Persoonlijk Reisspecialst

T 0486 47 33 23 / 06 40 41 00 66
E priscilla@mijnreiskennis.nl
W www.persoonlijkreisspecialist.nl

Ik help u graag met het vinden en samenstellen van uw eigen droomreis of vakantie. Vertel mij wat u graag zou willen en wat voor u belangrijk is aan uw reis of vakantie. Vervolgens maak ik een offerte met verschillende mogelijkheden en bespreek dit met u in de tijd dat het u uitkomt en bij u thuis of op kantoor indien gewenst.

Ik ben per 1 maart 2015 al 25 jaar aktief in de reiswereld! Een jubileum vorig jaar!O.a. als groepsreisspecialist bij Van Dongen tot Azië specialist bij VNC Asia Travel en recentelijk bij Merapi Tour & Travel. Door mijn jarenlange contacten met agenten in het buitenland gaat de zoektocht verder dan de standaard touroperators die worden aangeboden op elk reisburo. Uw reis op maat wordt dan ook origineel en dit hoeft zeker niet duurder te zijn!

Nog geen idee waar u naar toe zou willen gaan? Mijn reiservaring als reisleidster voor wandelreizen, rondreizen en mijn eigen vakanties naar vele landen (bij elkaar bijna 50 !) biedt u een grote keuze aan mogelijkheden waar u in 1e instantie niet aan zou denken. Ook voor een strandvakantie of weekendje weg bent u van harte welkom!

Als persoonlijk reisspecialist combineer ik al mijn ervaring met het vinden van uw droomreis!

Alle reizen vallen onder de vertrouwde garanties van het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds omdat ik aangesloten ben bij Mijn Reiskennis, de franchiseketen van Reisburo de Wit.

Ik zie uw offerte aanvraag via de e-mail of telefoontje graag tegemoet en snel tot horens!