Rianne van der Ven

Rianne_klein

Beautique Rianne
Rianne van de Ven

Bastaardstraat 22
5451 XT Mill

T 06 50 53 92 35
E info@beautiquerianne.nl
W www.beautiquerianne.nl

Wordt nog mooier bij Beautique Rianne

Al meer dan 25 jaar zorg ik ervoor dat mijn klanten mijn beautysalon heerlijk ontspannen en stralend verlaten, maar ook dat zij thuis van een complete verzorging kunnen genieten. Ik volg de laatste trends, kies altijd voor dierproefvrije producten en volg nog altijd verschillende specialistische trainingen. Zo ben ik niet alleen gediplomeerd schoonheidsspecialist, maar heb ook de basisopleiding Dermatologie gevolgd. 

Mijn kennis en kunde gebruik ik voor de behandelingen van alle huidtypen. Of het nu gaat om een wat oudere huid of een jonge huid met acne, ik pas hier de gezichts- en/of lichaamsbehandeling op aan. Altijd is het resultaat mooi en gaat mijn klant tevreden te deur uit, voorzien van passende gezichtsmake-up op basis van mineralen.

Mijn salon Beautique Rianne is gelegen is een rustige woonwijk in Mill. Aan huis heb ik een royale salon ingericht met alle benodigde luxe en apparatuur. Het is ook heerlijk snuffelen tussen de mooie producten die ik verkoop en gebruik. Kom je ook eens genieten en tegelijk jouw huid laten verzorgen? Je bent van harte welkom in mijn comfortabele stoel.