skip to Main Content

Aukje Sieben

Aukje_klein

Aukje Sieben 
Aukje Sieben

Gezondheidscentrum Cuijk
Irenestraat 33b
5431 TG Cuijk

T 06 – 14 13 42 58
E contact@aukjesieben.nl
W www.aukjesieben.nl

Ik leer vrouwen die willen afvallen & last van eetbuien hebben hoe zij uit de cyclus van lijnen & eetbuien kunnen komen, zodat ze weer zelf controle hebben over wat ze in hun mond stoppen en weer ‘normaal’ kunnen eten.

Na 30 jaar bezig te zijn geweest met het verbeteren van mijn gewicht en mijn gezondheid, moest ik het eindelijk erkennen: aan mijn kennis over voeding lag het écht niet, maar toch had ik last van eetbuien. Ik had me sinds mijn puberteit verdiept in voeding, zelfs een HBO-opleiding afgerond over voeding. Ik las alles wat los en vast zat over voeding, maar die eetbuien bleven.

Ondanks al mijn voornemens, iedere dag opnieuw en ondanks al die kennis en mijn grote wens om af te vallen en bepaalde voeding gewoon te laten staan, kreeg ik het niet voor elkaar om permanent gewicht te verliezen en van snoep af te blijven.

Nu is dat gelukkig heel anders: chocolade, chips, drop, het ‘roept’ me niet meer de heel dag. Ik kan het laten liggen, zonder discipline of wilskracht. En als ik er wel wat van eet, dan kan ik stoppen wanneer ik dat wil. Wat een vrijheid! Dat gun ik jou ook!

Wil jij hier meer van weten? Vraag dan mijn gratis ebook aan ‘Stop de cyclus van lijnen & eetbuien’

Back To Top