skip to Main Content

Diny Boogerd

Diny profielfoto Onderneemsterren

Diny Boogerd Schrijfzaken en tekstcorrectie
Diny Boogerd

Sieberg 224
5403 WC  Uden

T 06 – 10 12 01 32
E contact@dinyboogerd.nl
W www.dinyboogerd.nl

Teksten schrijven, herschrijven, verhelderen en redigeren. Dát is waar ik energie van krijg. Waar kun je dan aan denken? Bijvoorbeeld aan het schrijven van informatieve of commerciële teksten, het verhelderen van teksten voor nieuwsbrieven, het herschrijven van vacatureteksten, het schrijven of verbeteren van mailings en webteksten.

Ik duik graag in teksten van (kleine) ondernemers. Veel van die ondernemers komen er niet aan toe om voldoende aandacht te besteden aan de tekst van hun website, nieuwsbrief of bedrijfsfolder. Maar diezelfde ondernemer snapt heel goed dat zijn boodschap wél over moet komen. Die tekst moet dus in begrijpelijke taal worden geschreven en foutloos zijn. Een tekst met fouten doet afbreuk aan de boodschap. En kan daardoor de geloofwaardigheid van jouw bedrijf aantasten. Hartstikke jammer en nergens voor nodig.

Ik help je graag om jouw teksten nóg beter te maken. Waarom? Omdat ik ervan overtuigd ben dat we elkaar beter kunnen maken door elkaar te helpen. Denk je dat ik ook jou kan helpen? Bellen!

Back To Top