skip to Main Content

Gerdine Berkelmans

Gerdine_klein

Naai atelier Uden-Zuid
Gerdine Berkelmans

Vuurijzer 27
5406 BD Uden

T 06 – 12 12 81 77
E naaiatelierudenzuid@gmail.com
W www.naaiatelierudenzuid.nl

Na jarenlang opgedane ervaring in dienstverband moest het er een keer van komen… een eigen atelier met alles erop en eraan. Eigen baas! Ik bepaal nu zelf met de klant hoe het vermaakt wordt, géén communicatie fouten meer of verkeerde verwachtingen. Ik ben een gediplomeerd coupeuse, allround naaister met 35 jaar ervaring en sinds 2011 een bruisende onderneemster.

Rits kapot, een scheur in die broek die zo lekker zit of een mooie jurk gekocht die net wat te lang is? Blijf er niet mee rondlopen! Naai atelier Uden-Zuid vermaakt en repareert al uw kledingstukken. Snel, vakkundig en met alle aandacht voor u én uw kleding.

Brengt u kleding bij ons om te vermaken of voor reparatie? Dan bespreken we samen uw wensen. Soms is het handig als u zich even omkleedt, bijvoorbeeld voor het afspelden van kleding of het vaststellen van de pasfouten. Hiervoor hebben we een eigen pasruimte.

Zeer snelle levertijden en een open en eerlijk advies. U bent van harte welkom in mijn atelier op de openingstijden van 14.00 uur tot 19.30 uur op maandag en donderdag. Past dit u niet, maak dan even een afspraak.
Daarnaast verzorg ik de vermaak service voor diverse modezaken en bedrijfskleding leveranciers in de regio.
Neem alvast een kijkje op de website wat er allemaal mogelijk is!

Back To Top