skip to Main Content

Heleen Litmaath

Heleen_klein

Nooitmeerinbedrijf
Heleen Litmaath

Dokter Kanterslaan 238
5361 NL  Grave

T 06 – 57 98 45 28
E info@nooitmeerinbedrijf.nl
W www.nooitmeerinbedrijf.nl

Het verlies van een collega krijgt de aandacht die het verdient. Niet alleen uit waardering voor de overledene, maar ook uit waardering voor de mensen die na dit afscheid ‘gewoon’ verder (moeten) gaan met leven en werken. Mensen brengen een groot deel van hun leven door op hun werk. Een werknemer die overlijdt, laat een lege plek achter, hetzij zichtbaar, hetzij in de hoofden en harten van de anderen.

Een goed afscheid is een brug tussen wat was en wat in het verschiet ligt. Tussen werkend leven en privéleven. Een goed afscheid doet recht aan de overledene en zijn of haar nabestaanden. Maar een goed afscheid draagt óók bij aan het welzijn van medewerkers en aan verbinding en loyaliteit binnen je bedrijf. Even stilstaan, emoties delen en herinneringen optekenen zijn van grote waarde voor zowel collega’s als nabestaanden. Een goed afscheid doet goed, voor iedereen. Een goed afscheid kun je maar één keer vormgeven.

Ik luister, adviseer, organiseer en begeleid het proces in die ene cruciale week tussen het overlijdensbericht en de uitvaart. Ik schrijf teksten voor alle communicatiekanalen die ingezet worden en zorg voor ruimte om stil te staan bij het verlies van een collega. Ik kan een herdenkingsbijeenkomst organiseren, spreken bij de uitvaart, samen met u een herinneringsboek maken voor de nabestaanden. Desgewenst kan ik ook al eerder aanhaken als duidelijk is dat iemand gaat overlijden. Ook nazorg kan ik bieden, hetzij zelf, hetzij door rouwbegeleiders uit mijn netwerk.

Back To Top