skip to Main Content

Heleen Litmaath

Heleen_klein

Studio Granaatappel
Heleen Litmaath

Dokter Kanterslaan 238
5361 NL  Grave

T 06 – 23 78 01 38
E info@studiogranaatappel.nl
W www.studiogranaatappel.nl

Studio Granaatappel is er om de kern te raken in woord en beeld. Met creatieve slagkracht, humor én diepgang

De granaatappel is een vrucht die tot de verbeelding spreekt. Zij staat symbool voor vruchtbaarheid, onsterfelijkheid, wijsheid en verleiding. Voor mij is de granaatappel de ware passievrucht. In dit symbool vind ik veel wat voor mij van betekenis is. Verleiding: communicatie mag mooi zijn aan de buitenkant. Beeld speelt hierbij de belangrijkste rol. Maar er is méér. Wijsheid en vruchtbaarheid: onder het laagje vernis ligt de kern, de pit, de vruchtbaarheid, de ideeën. Daar gaat het wérkelijk om. En deze essentie druk ik met name uit in woorden. Taal is mijn favoriete speelgoed! Voor elke opdrachtgever creëer ik een unieke tekst of communicatiemiddel met de bouwstenen afstemming, beeldtaal, zintuigen en plezier. En vooral: zónder box. De granaatappel als zinnebeeld voor communicatie: woorden en beelden vol zin. In alle denkbare opzichten!

Creëren en inspireren: mijn waarde(n)
Mijn specialiteit: (creatieve) concepten bedenken, uitwerken én uitvoeren. Ik creëer communicatiemiddelen waarin alles klopt: inhoud, taal en vorm. Dan is de cirkel rond, dan hebben we een ‘totaalconcept’ dat aan alle kanten de identiteit van een merk of bedrijf uitstraalt. Daar wordt iedereen blij van!
Ik barst van de ideeën, kan goed meedenken én organiseren, de juiste mensen vinden, de praktische zaken regelen. Dit komt goed van pas bij projecten, campagnes en events.

Back To Top