skip to Main Content

Krientje Verbruggen - Kroon

krientje-3

Kroon Loopbaanadvies
Krientje Verbruggen – Kroon

Staakijzer 5
5447 BM Rijkevoort

T 06 57 32 28 24
E info@kroonloopbaanadvies.nl
W www.kroonloopbaanadvies.nl

Ik begeleid mensen in het maken van keuzes die te maken hebben met hun loopbaan of studie. De aanleiding kan heel verschillend zijn. Mensen die opgebrand zijn in hun functie, mensen die hun baan kwijt (dreigen te) raken, mensen die eens iets anders willen maar niet weten wat, mensen die meer uit zichzelf willen halen. Studenten die niet weten welke studie ze willen volgen, of die met hun studie gestopt zijn en nu iets anders moeten kiezen.

In een persoonlijk traject op maat begeleid ik ze met het in kaart brengen van de kernkwaliteiten, energiegevers en energievreters, de waarden die belangrijk zijn voor diegene, de voorwaarden die daarbij horen, de vaardigheden en interesses. Hierbij maak ik van spellen, opdrachten, interviews en eventueel testen. Met dit alles krijgen mijn klanten antwoorden op vragen en vormen ze een concreet actieplan voor de volgende stappen.

Het geeft mij veel voldoening om te zien dat iemand weer met energie aan het werk gaat, dat een student gemotiveerd en vol vertrouwen aan een studie begint, dat iemand een nieuwe baan vindt of de knoop doorhakt en zijn eigen bedrijf gaat opstarten.

Back To Top