skip to Main Content

Lieke Meijer

ilse van Haren

Balance Sint Anthonis
Lieke Meijer

Breestraat 1B
5845 AX Sint Anthonis

T 06 – 23 57 68 62
E lieke@balancesintanthonis.nl
W www.BalanceSintAnthonis.nl

Hoihoi! Ik ben Lieke Meijer. Voeding is altijd al een issue geweest voor me. Als kind al jojo’de ik op en neer, en op de middelbare school werd dit nog eens versterkt door mijn fascinatie voor afvallen.
Nog steeds als ik niet lekker in mijn vel zit eet ik letterlijk alles of niets.
Maar doordat ik op alle andere dagen een normaal gezond eetpatroon heb, en juist NIET streng ga lijnen ben ik alweer jaren op een gezond gewicht.
Daarbij is het belangrijk om bezig te zijn met en aandacht te geven aan de dingen die er voor zorgen dat ik goed in mijn vel zit, want daar zit de basis voor mij.. En dat is zo belangrijk! Ken je valkuilen!

Bij Balance gaan we samen aan de slag om op een normale manier te bouwen aan een gezond eet- en leefpatroon. Goed voor jezelf zorgen staat centraal. Niet minder maar juist meer gezond eten. Het is mijn missie om aan iedereen te laten zien dat er geen streng dieet nodig is om gewicht te verliezen, juist niet zelfs!

Back To Top