skip to Main Content

Marijke van Gend

Marijke van Gend

LuchtOp Ademtherapie
Marijke van Gend

Visoenenstraat 26
5845 CB Sint Anthonis

T 06 – 22 84 14 46
E info@luchtop.com
W www.luchtop.com

Als gecertificeerd Buteyko Ademcoach help ik mensen efficiënter en rustiger te ademen. De Buteyko ademtherapie is gericht op mensen die Chronisch Hyperventileren. Dit is meestal een verborgen “aandoening”, we zijn ons vaak niet bewust van het feit dàt we teveel ademen. Maar teveel ademen kan een hele reeks aan klachten en aandoeningen veroorzaken, zoals: astma, bronchitis, sinusitis, allergieën, (chronische) vermoeidheid, verzuring, slecht slapen, hoge bloeddruk, snurken, apneu, stress, hyperventilatie en angstaanvallen. Met behulp van de ademtherapie nemen je klachten af en ga je je beter, rustiger en vrijer voelen. Je kunt weer OPGELUCHT door het leven!

Ik ben in aanraking gekomen met de Buteyko methode doordat ikzelf met zware astmaklachten worstelde. Door de Buteyko methode, ging er een wereld voor me open en verminderden mijn klachten snel en aanzienlijk. Inmiddels ben ik klachtenvrij en ik heb meer energie dan ik ooit in mijn leven heb gehad.

Wil je weten of jij ook teveel ademt? Doe dan een de ADEMTEST die je op mijn website vindt. Herken je bovenstaande klachten/aandoeningen, wil je overleggen over de uitkomst van je ademtest of heb je andere vragen: stuur me een mail of bel me. Ik help je graag verder.

Naast Buteyko cursussen geef ik ook Mindful Walk cursussen in het Land van Cuijk. Deze cursussen bestaan uit 5 trainingen waarin we Mindfulness, een Gezonde Ademhaling en Wandelen in de natuur combineren. Wil jij meer energie in je lijf, meer rust in je hoofd en lekker buiten genieten? Doe dan gezellig mee met Mindful Walk!

Back To Top