skip to Main Content

Mia Schuit

Mia Schuit

Hello Future
Mia Schuit

St Janstraat 22c
6595 AC  Ottersum

T  06 – 57 44 62 18
E info@hellofuture.nl
W www.hellofuture.nl

Mia Schuit van Hello Future wil graag bijdragen aan een ‘wereld van werk’ waarin mensen doen wat ze het beste kunnen, waar ze zich op hun plaats voelen en hun talenten kunnen inzetten. Daarom begeleidt zij mensen die – gedwongen of ongedwongen- op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, bij het ontdekken wat je energie geeft, waar je goed in bent en in welke banen je dit terugvindt. Ook begeleidt Hello Future mensen bij het vinden van die baan. Dit gebeurt door social media optimaal te benutten, gesprekken te oefenen, netwerkvaardigeheden eigen te maken en dergelijke. En natuurlijk kan een mooie CV, of video boodschap niet ontbreken.

Soms is het helemaal niet nodig om op zoek te gaan naar een totaal andere baan. Maar blijkt dat met enkele aanpassingen in het werk bijvoorbeeld, het werkplezier al weer vele malen groter is. Om hier een goed beeld van te krijgen wordt gewerkt met de werkenergie analyse waarvoor Hello Future haar licentie heeft.

De tip die Mia Schuit graag meegeeft is dat voorkomen beter is dan genezen. Vaak komen mensen pas met mij in gesprek als ze het niet meer weten of wanneer ze door reorganisaties op zoek moeten naar een andere baan. Mia nodigt werkgevers en werknemers uit om eerder in gesprek te gaan en de ruimte te geven en te nemen om aktief met je loopbaan aan de slag te gaan. Hello Future biedt hiervoor mooie workshops die medewerkers echt op weg helpen bij het bewust aan de slag gaan en concreet krijgen van een volgende mooie stap.

Back To Top