skip to Main Content

Miriam van den Broek

Miriam_klein

Lamperse Hei

Lamperen 14
5446 PT Wanroij

T 06 50 20 39 78
E info@lampersehei.nl
W www.lampersehei.nl

Boertel de Lamperse Hei is een luxe verblijf accommodatie, voor een overnachting of voor uw zakelijke bijeenkomst.
Een Boertel is een boerderij waar gasten logeren bij de boer en alle facetten van het boerenleven van dichtbij kunnen meemaken, echter wel met het comfort van een 3-sterren hotel. Je verblijft hier in een informele en inspirerende omgeving, die uitnodigt om met een frisse blik naar bestaande zaken te kijken. Een ideale locatie om te vergaderen, trainen, brainstormen, teambuilden en om te overnachten.

Vergaderen aan de keukentafel
Bij de Lamperse Hei kan je in alle rust vergaderen in een ontspannen setting. Je bijeenkomst vindt naar keuze plaats in de sfeervolle vergaderruimte, in de huiskamer, aan de keukentafel of zelfs buiten op het boerenerf, maar ook op de traditionele  manier. De inrichting van de boerderij is sfeervol en Brabants gezellig en alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig.

Zelf koken of genieten van Brabantse lekkernijen
Deze locatie beschikt over een moderne keuken met alle denkbare apparatuur, een verblijf op basis van zelfverzorging behoort dus tot de mogelijkheden. Kies je voor een geheel verzorgd verblijf dan geniet je van de lekkerste broodjes voor de lunch, goede koffie, zelfgebakken vlaai en lokale lekkernijen.

Overnachten op de boerderij
Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt de boerderij over 7 comfortabele gastenkamers, allen op 3-sterren hotelniveau. Er zijn 6 tweepersoons kamers en één vierpersoons kamer, met een tussenwand voor extra privacy. Alle kamers beschikken over comfortabele boxsprings, een zitje en een eigen badkamer met douche en toilet. De bedden zijn opgemaakt en handdoeken liggen klaar bij aankomst. Alle kamers zijn toegankelijk voor mindervaliden en er is één volledig aangepaste badkamer met douche en toilet. De boertel beschikt zelfs over een sauna en een zwembad; een heerlijke vorm van ontspanning na een dag hard werken…

Back To Top