skip to Main Content

Nathalie Reijnen

Nathalie_klein

Praktijk voor Haptotherapie – Nathalie Reijnen
Nathalie Reijnen

Hanenstraat 12
5363 TS Velp

T 06 – 12 09 51 28
E info@haptotherapie-nathalie.nl
W www.haptotherapie-nathalie.nl

Durf te zijn wie je bent en maak in vrijheid je eigen keuzes…

Ik ben werkzaam als GZ-Haptotherapeut in mijn praktijk voor Haptotherapie in Velp.  Mijn praktijk gaat over: durf te zijn wie je bent en maak in vrijheid je keuzes , op jouw manier, bewust, in contact met de mensen om je heen. Soms lukt dat niet meer, dat kan zijn door iets uit het verleden of wat er nu speelt. Voel je niet meer zo goed wat je wilt, wat je in potentie in huis hebt en hoe het anders zou kunnen.

Haptotherapie helpt als je meer wilt vertrouwen op jezelf, beter voor jezelf wilt zorgen, minder wilt piekeren, je grenzen wilt stellen, meer keuzevrijheid wilt ervaren, minder wil “moeten” van jezelf, nare (traumatische) ervaringen wilt leren delen, of meer nabijheid en intimiteit wilt ervaren.

Ik begeleid dus mensen die op zoek zijn naar een betere balans tussen verstand en gevoel en hier naar willen handelen in het dagelijkse leven.  Dat doe ik door je aan te raken en je gevoelservaringen aan te bieden.  Want juist door in contact te komen met je eigen lijf ervaar je hoe het met je is, welke gevoelens er zijn, en wat je anders wilt in je leven.. En ook hoe je dit anders kan doen in relatie met de mensen om je heen. Geraakt worden door woorden, maar ook het aanraken zelf kan je uitnodigen en bevestigen, in wat je voelt en er ook mag zijn. Je lijf geeft veel informatie en is de meest betrouwbare bron van communicatie.

Haptotherapie helpt om weer meer te handelen vanuit je eigen kracht en mogelijkheden!

Back To Top