skip to Main Content

Nicòle Aben

Nicòle Aben

Alles is Foto
Nicòle Aben

Pastoor Nijevaertsstraat 4
5845 AR  Sint Anthonis

T 06 20 06 37 09
E info@allesisfoto.nl
W www.allesisfoto.nl

Dat is misschien wel handig. Dat je een klein beetje weet wie ik ben voordat ik bij je over de vloer kom.
Ik ben Nicòle Aben en ik ben fotograaf.
En ik weet dat heel veel mensen zeggen dat ze fotograferen. Maar ik fotografeer niet alleen, ik let op, ik luister, ik voel en als dat speciale moment er is, dan druk ik af. Dat is iets anders dan foto’s maken, dat is vastleggen van emoties en momenten. En dat doe ik!

Ik vertel verhalen met jouw foto’s. En anders dan vroeger toen ik maar 12 foto’s tot mijn beschikking had, kunnen er nu heel veel op een kaartje. Maar ik blijf kijken, niet alleen naar wat anders en bijzonder is maar juist ook naar de gewone dingen. Wat gebeurt, gebeurt er. De dagelijkse momenten en de vanzelfsprekende dingen. Dingen die je niet meer opvallen omdat je ze altijd zo doet. De perfecte onvolmaaktheid! En die dingen zijn later weer heel bijzonder. Zodat je kunt zeggen, kijk zo deed je dat vroeger of juist om herinneringen terug te halen die ver zijn weggezakt.

Je hoeft bij mij niet te poseren, je hoeft je niet netjes aan te kleden, je hoeft je huis niet op te ruimen en je hoeft niet te lachen. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn.

Dit doe ik voor particulieren en bedrijven.
Wil je meer informatie kijk dan op www.allesisfoto.nl

Back To Top