skip to Main Content

Suzanne van Alem

Suzanne_klein

Van Alem Projectbegeleiding
Suzanne van Alem

Meidoornweg 32
5451 HG  Mill

T 06 – 13 28 53 29
E sm.van.alem@hetnet.nl
W www.vanalemprojectbegeleiding.nl

Van Alem Projectbegeleiding voor daadkrachtige projectondersteuning.

Staat er een nieuw project op stapel? Of geen tijd voor dat project dat al langer ligt? Heeft u behoefte aan menskracht, slagkracht of expertise van buitenaf?
Van Alem Projectbegeleiding biedt daadkrachtige ondersteuning en uitvoering van diverse projecten voor korte of lange duur.

U vindt het toch ook fijn als alles op rolletjes loopt?
Dát is nou precies wat mijn drive is. Een project van A tot Z goed doordacht organiseren, coördineren met aandacht voor kwaliteit, tijdsplanning en budget zodat het goed uit de verf komt en staat als een huis. Zodat u en ik allebei tevreden over het resultaat kunnen zijn.
Mijn stijl wordt gekenmerkt door daadkracht; plannen, organiseren en resultaat behalen geeft mij plezier. Ik werk graag van plan naar uitvoering. Ik houd focus en koers en daar waar nodig stuur ik tussentijds bij.

Enthousiasme, maatwerk en flexibiliteit breng ik voor u mee. Mijn kernwoorden?  ‘doe wat je zegt, en zeg wat je doet’, betrokken, zorgvuldig en op tijd.

Kennismaken? Leuk! Neem vrijblijvend contact op.

Back To Top