skip to Main Content

Sylvia Bergmans

silvia_klein

Admin Support Bergmans
Sylvia Bergmans

Genieweg 16
5451 XD  Mill

T 06 – 20 45 36 70
E Sylvia@ASBergmans.nl
W www.ASBergmans.nl

Mijn naam is Sylvia Bergmans en ik word blij van administratie en belastingtechnische zaken! Daarom ben ik gestart met Admin Support Bergmans, een administratiekantoor, waarin ik met name ZZP-ers en MKB-ers ondersteun.

Administratie en de Belastingdienst zijn twee onvermijdelijke zaken voor een ondernemer. En niet elke ondernemer wordt daar net zo blij van als ik. Maar inzicht in je omzet en je kosten zijn essentieel om je je onderneming goed te kunnen managen. Ik probeer de kosten beperkt te houden en vraag reële tarieven. Dat komt doordat ik voornamelijk werk met eigen Excel-bestanden, waarin de ondernemer zelf vrij eenvoudig alle mutaties kan bij houden en eventueel zelf de BTW-aangifte kan indienen. Maar ik werk natuurlijk ook met andere boekhoudsoftware. Én ik geef ook advies, verzorg en ondersteun in fiscale zaken.

Ik vind het belangrijk goed te luisteren naar mijn klanten om te achterhalen op welke manier ze ondersteund willen worden. De klant bepaalt namelijk wat ze uit handen geven. Het ontzorgen van mijn klanten staat centraal!

Dus Admin Support Bergmans voor al uw administratieve en belastingtechnische zaken!

Back To Top