skip to Main Content

Valentine Schelsema

Valentine Schelsema

Pink Labelle
Valentine Schelsema

Bredeweg 23
6595 AT OTTERSUM

T 06 50 90 30 35
E info@pinklabelle.nl
W www.pinklabelle.nl

We zijn een puur Nederlands merk met een unieke kledinglijn. Gericht op de zelfbewuste vrouw met een eigen visie die zich durft te onderscheiden. De vrouw die waarde hecht aan origineel en uniek maar ook een tikkel lekker eigenwijs toejuicht…

Namelijk… iedere vrouw is uniek en dat is ook precies de gedachte achter Pink Labelle. Onze passie is om steeds weer iets neer te zetten wat er nog niet is…lekker anders dan anders, duurzaam en tevens comfortabel en tijdloos.

We kiezen er bewust voor om ieder item slechts eenmaal te vervaardigen… zo blijft uniek écht uniek. We werken met veel passie en aandacht maar vooral met ontzettend veel enthousiasme… met oog voor detail en kwaliteit.

Veel stoffen waarmee wij werken stammen nog uit de vervlogen jaren 60 en 70. Het is een eerlijke gedachte om te werken met iets wat er toch al is, bovendien een stuk bewustwording en milieuvriendelijk. Prachtige juweeltjes die op deze manier een nieuwe kans krijgen in een door ons ontworpen kledingstuk. Bijzondere stoffen die jarenlang zorgvuldig bewaard zijn gebleven en daardoor uniek zijn. Immers om een uniek kledingstuk te creëren moet je ook werken met unieke stoffen…

In onze uitgebreide collectie vind je onder meer jurken, rokken, jassen, vestjes, shirts, beenwarmers, wrappers, tassen, omslagdoeken, pigtails, mutsen en sjaals.

Back To Top